Saturday, October 06, 2007

Walimah Aku

Dah bape lama aku kenal dgn Norlida? Sejak dari Matric UIA PJ lagi. Once, nothing in this world would make me think that one day she'll be my wholelife-partner. Nevertheless, 20 dan 27 Oktober 2007 ni hari bersejarah kami selama tempoh ini.

Kawan-kawan yang terbaca post ni, dengan rasa rendah hati aku nak jemput kalian ke Majlis Jamuan Perkahwinan aku kat Klang (now it's Shah Alam already). Peta ada kat sini. Kad ada kat sini dan sini. Kenduri di Jengka akan berlangsung pada 20 Okt. 2007 insya-Allah.

Kawan-kawan, do pray for us!
TQ guys

2 comments:

the vulnerable am said...

salam eid..

selamat pengantin baru in advance (in case aku tadapat attend walimah ko!)

weh.. tak kabo pung ko ade blog eh?! aku dah link kat blog aku! ko bagik ke tak bagik ke aku tak kire... muahahaha

adam brown said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is