Thursday, June 18, 2009

Tagged form Eny

Terlepas dari Nurman, kena tag pulak dek Eny! layan...





The rules:

  • Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
  • Write 10 interesting facts about yourself or you hobbies
  • Pick your 10 most deserving recipients and describe them
  • Leave a comment on the recipients' blog to tell them they've been tagged
  • Paste the award badge in your sidebar


1. 5 interesting facts about the person who gave you this award

Owh, Eny yeh?

  • a tech-savvy. Eny ada high-end point-and-shoot digicam, 2 handphones yg canggih manggih & drive a savvy. obviously she got more than what i got.
  • cerita2 dari mulutnya penuh dengan excitement, keterujaan dan melambangkan tahap concernnya terhadap sesuatu. rakan yg bagus utk bercerita.
  • looks younger than her age. mungkin ditambah lagi dengan saiz dia, saya memang kurang percaya itu umur dia. (eny, jgn perasan lak!)
  • looks unfriendly from the outside but she's definitely & contrary likewise.
  • ape lagi interesting fact psl Eny? dia still bujang. interesting tak?


2. 10 interesting facts/hobbies about me

  • easily got sleep and hardly woke up ;)
  • given i got nothing else to do with my money (or by any chance), i'd have bought an Alfa Romeo and build my own design house at the sub-urban
  • I've always wanted to be an army untill now. after joining Heitech Padu Berhad, my other dream career was a Mainframe Expert. (it's kind of IT-thingy. Google "mainframe")
  • Mesti memulakan hari di ofis dengan secawan besar Nescafe dan beberapa keping biskut Marrie yang dicicah bersama. sumber semangat kot.
  • Planning to keep using my 1991-made Proton Saga for another 10 years more!
  • A sport generalist, master of none. i can play almost all kind of sports, u name it; pingpong, soccer, badminton, volleyball, athletic, basketball dan cricket as well but none of them i could consider myself as 'terer' atau 'boleh diharap' atau 'hebat' atau lain2.
  • Masih mengikuti perkembangan anime Naruto sejak final year di universiti sehingga sekarang. that made me the anime fanart for 5 years already. (isteri saya bising, laptop di rumah dah penuh dgn anime Naruto yg saya download)
  • Still figuring out why sometime my jokes aren't that funny. am i freak?
  • Love movies. bagi saya, movies adalah peluang untuk meluaskan ruang pemikiran dan for our mind to explore new things. walaupun dah dekat 3 tahun tak masuk panggung wayang, tapi saya still beli that not-so-legal movie copy somewhere in the street.
  • always innocently saying wrong lines at the wrong time!


3. 10 most deserving recipients and something I know about them

Nahh... it ends here with me.

3 comments:

didi said...

"Mesti memulakan hari di ofis dengan secawan besar Nescafe dan beberapa keping biskut Marrie yang dicicah bersama."

Ye Adli. Aku pernah tanya kau, kau tak pernah bosan ke makan tu hari.

"Still figuring out why sometime my jokes aren't that funny."

Betul la Adli. Tapi pape hal pun, kau lagi kelakar dari Misuari :p

"always innocently saying wrong lines at the wrong time!"

AKU SETUJU!!!!!!!Kau memang selalu buat mcm tu. Haha

Adli said...

huhu.. terima kasih kerana mengiyakan. at least ade org yg see through me. hmm..comparison dgn misuari tu mcm serupa tak payah compare je. nntla, aku improve lawak aku ;)

Nurman said...

haha..ko bukan nak masuk Raja Lawak kan? Anyway that unique about you adli