Thursday, February 24, 2011

Kenapa Bob Lokman sertai PAS


Hmm.. something to ponder especially tentang apa yang Bob cakap tentang sistem kehidupan sekarang. Ketepikan soal parti mana dia join, but that's the hard truth for us to accept.


5 comments:

Nurman said...

reason being...all the 24 hours restaurants and clubs

http://aniesandyou.blogspot.com said...

setiap org ada alasan tertentu dan begitu jg dgn bob lokman

dianramli said...

hai adli!

baca blog kau buat aku rasa rindu nak kembali bekerja. huhu.. 1st time after 10 aku tak bekerja aku rasa mcmni. teruskan menulis!

Adli said...

nurman: well said, salah satu penyumbang jgk tu.

dian: lama tak dgr kabar. ala, ckp je la rindu KKLW. boleh apply sini once dah balik mlesia nnt. hehe

Eny Yusof said...

terharu pulak dengar ucapan dia. he did it for the children. at least dia buat sst utk memperbaiki keadaan hidup dia kan. anak2 dia patut tgk video ni.