Thursday, April 18, 2013

Tolong, saya tak bersalah!

Lately ni saya sibuk menjenguk blog ni disebabkan ada tetamu yang tak diundang menumpang posting kat sini. Bukan sikit2 sekali posting. Jenuh nak delete satu2 entry yang tak berkenaan tu. 



Tolong la, saya tak bersalah. Password dah tukar pun masih ada lagi posting tu. 

Kesian kat blog yang dah lama tak update mungkin. 

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ignore je

roSebud said...

haha tu pasal.tengok hari2 ade new update skali bukak mak aih adli ni meniaga emas ke saham ke apa tah kikiki